Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupa Canjugu
Povratak na članak

Nobilo o optužnici protiv Todorića: Iznenadilo me da se krenulo u postupak

Naveo je da su u istrazi saslušani svjedoci obrane, dok DORH nije izveo ni jednog svog svjedoka. - Njihova je stvar koga će optužiti, a vidjet ćemo na sudu što će biti od toga - rekao je Nobilo

Komentari 8

ZW
zweistein
08:29 03.09.2019.

ha ha ha ode piroška u zatvor...to je s nobilom zajamčeno

VL
Avatar navijač
navijač
08:24 03.09.2019.

Neki dan sam gledao Nobila i Kuljiša u nekoj srpskoj emisiji na You Tube, stvarno su mi se zgadili obadvojica.

VL
DU
Deleted user
08:51 03.09.2019.

jedino sto mene 'iznenadjuje' je da ljudi angaziraju ovog partijskog potrcka koji u zivotu nije dobio parnicu na nezavisnom sudu.

VL
PR
prajdali100
08:23 03.09.2019.

Nobilo ne zaslužuje bilo kakav osvrt.

VL
DU
Deleted user
09:10 03.09.2019.

Da smo mi pravna država onda ovaj drug - državni tužilac bivše države nebi bio niti pisarčić u jednom odvjetničkom uredu, a ne jedan od glavnih odvjetnika u Hrvatskoj. To sve govori u kakvoj državi živimo i kakvo je pravosuđe. To je isto kad su nacisti postali suci i odvjetnici u poslijeratnoj Njemačkoj. Neka naši vrsni novinari istraže tko je bio stari Bush.

VL
Avatar comparator
comparator
09:11 03.09.2019.

Zanimljiva je podjela odvjetnika na branše. Stvorila se je skupina koja vjerojatno osim stručnih ima i političke odrednice . Klijenti točno izabiru odvjetnika po svojoj političkoj pripadnosti pa tako korumpirani komunistički tajkuni izabiru Nobila ,a desni Prodanovića dok mafija bira Perasovića . Naravno posla ima u izobilju jer tome i služi ovakvo osmišljeno korumpirano pravosuđe gdje parnice počinju uglavnom po potrebi politike i njezino odobrenje i završavaju uglavnom s neriješenim rezultatom zbog stalne mijene dviju istovjetnih partija koje upravljaju državom. Vrlo su male razlije u pravosuđu između korumpiranih lijevičarskih sudaca i onih desnih jer i jedni i drugi vole položaj ,moć i novac.

VL
DU
Deleted user
08:45 03.09.2019.

Zato ga i jesu optužili što će biti oslobođen. Cilj je bio napraviti medijski igrokaz. Da su ga stvarno htjeli optužiti, optužnica bi bila teška najmanje 50 milijardi a s njim bi bili deseci drugih uključujući sve bivše premijere, ministre , guvernere HNB-a i ravnatelje HANF-e.

VL
DO
dobar
22:19 03.09.2019.

Neka on samo kaze kolike je on samo nevine optuzio kao partijski tuzitelj za vrijeme satrapije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.