Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHTJEV ZA POMILOVANJEM
Povratak na članak

Nobilo: Nikoga ni Perković ni Mustač nisu ubili. Čak ni Đurekovića nisu ubili

Da su ostali u Njemačkoj, oni bi prošle godine stekli pravo kao stranci da budu pušteni na uvjetni otpust nakon 7,5 godina uz protjerivanje iz Njemačke - dodao je.

Komentari 14

Avatar horuk
horuk
11:22 19.04.2022.

Kada se vidi koga su uzeli za odvjetnika tesko pomisliti da nisu teski zlocinci. Makar pomogli i u osamostavljivanju HR. Na kraju su to iskoristili i postavili ljude na sve vazne pozicije u medijima, ekonomiji, kulturi itd. Tako da su bili nedodirljivi i mogli drustvu mnogo zla nanjeti svojim ydbasko korupcijskim radnjama. Mislim da ih pomoc u obrani HR ne moze dovoljno oprati od ostalih zlocina i stete koje su ucinili.

VL
DU
Deleted user
11:16 19.04.2022.

Možda bi nam gospodin Nobilo mogao malo obrazložiti ovo: "da su ostali u Njemačkoj, bili bi vani; pošto su suđeni u Njemačkoj a izdržavaju kaznu kod nas, dobili su 30 ili 40 godine”, rekao je Nobilo". Tko je bio njihov odvjetnik i zašto ih onda nije savjetovao da izdržavaju kaznu u Njemačkoj umjesto da dođu u Hrvatsku na izdržavanje kazne? Jesu li okrivljeni svjesno prihvatili da odsluže kaznu u Hrvatskoj znajući da će ona biti duža nego u Njemačkoj ili im je odvjetnik propustio spomenuti taj vrlo bitan podatak?

VL
Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
11:13 19.04.2022.

Ni Putin ni Adolf ni Staljin nikoga nisu vlastoručno ubili koliko znamo.

VL
KO
Kološanin
11:15 19.04.2022.

Perković i Mustač nisu nikoga ubili, samo su naredili ubojstvo Đurekovića. Advokat Nobilo dobro zna da su po kaznenom zakonu nalogodavci i pomagači supočinitelji kaznenog djela i da odgovaraju jednako kao i počinitelj.

VL
SV
sveznam1
11:18 19.04.2022.

ono sto ja tvrdim vec dugo da je netko istresao odnekud s necega ljude u Hrvatsku i kao da ti ljudi nemaju nikakve veze s onim sto je bilo prije..Nisu ubili vec su naredili ubojstva ,nego "desnicari" pa vas glavnii lider Zoki-Rus branio je ubojice Hrvata kada je bio na vlasti tukapo je hrv branitelj pA sta imate u tim glavam da ga podrzavate

VL
JA
Jania
12:28 19.04.2022.

Među hrpom laži koju je udebaški advokat - obiteljski nasilnik izgovorio točna je samo tvrdnja da njega ne bi bilo bez Perkovića. To mu vjerujem.

VL
FR
Frapin
16:40 19.04.2022.

Šta ovaj trabunja prvi udbaš u jugi migolji se uvijek i uvlači u pore vlasti svakog režima Nobilo najgore što se ovoj državi moglo desiti taj bi prodao sve da naudi Hrvatskoj državnosti !!!!!

VL
CR
CROLINDA
13:42 19.04.2022.

ni ti ne šamaraš djecu i žene vidi ti se na faci

VL
Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
12:53 19.04.2022.

aha, znaci nema zapovjedne odgovornosti? odlicno. anto nobilo je ovom svojom izjavom rehabilitirao i praljka, kojeg inace u javnosti naziva ratnim zlocincem. lol.

VL
DU
Deleted user
11:20 19.04.2022.

Konačno smo sada saznali pravu istinu! Da nije bilo Perkovića i Mustaća nebi bilo Hrvatske a bivši generali su samo sitna riba bez ikakve važnosti, što dokazuju i sada ovim sramnim potpisima!

VL
DU
Deleted user
11:06 19.04.2022.

Nedvojbeno da oni ni nisu bili naoružani! Eno, na svim srpskim TV stanicama već godinama i godinama njihov kolega Božidar Spasić istupa kao novovjekovni Tesla, sa svojim "patentom" kako su upregnuli vodeće krim likove da likvidiraju po inozemstvu, za SDB, a kasnije kad se vrate iz "misije" - onda se ide na večere zajedno, kupi im se kuća itd. itd. Priča k o da ima logoroični poremećaj... Kao to neka prepoznatljiva strategija SDB, da i mosadovski kadar od njih učio. Mo š mislit, daš krimosima da u domaji rade skoro što požele, a uputiš ih "vozom u inostranstvo" da tamo nekog smaknu, kog Dolanc stavio na A listu. Sigurno da nisu ni kap krvi prolili, to su radili "podizvođači" - da se izrazim jezikom građ. poslovođa.

VL
Avatar Zoo
Zoo
14:53 19.04.2022.

U raspadu Jugoslavije i stvaranju hrvatske sudjelovala je ud.ba .......... Vrh hdz-a pocetkom devedesetih se sastojao od bivših udb.aša a hdz se sastojao od clanova komunisticke partije!....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.