Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆENJE NAKON RJEŠENJA TRGOVAČKOG SUDA
Povratak na članak

Nadzorni odbor predložio Marija Raguža za privremenog upravitelja HRT-a

Hrvatska radiotelevizija, sukladno članku 1. stavku 4. Zakona o HRT-u, trebala bi u obavljanju svoje djelatnosti biti neovisna o bilo kakvom političkom utjecaju pa i onom tehničke Vlade, o čemu će Nadzorni odbor HRT-a brinuti posebnom pažnjom

Komentari 2

RE
rem
14:55 27.07.2016.

Šteta da je Hercegovac u službi SDP-a! Nevjerojatno, ali nažalost istinito!

VL
MA
Machak
14:28 27.07.2016.

Bio urednik religioznog programa? Dakle možemo oćekivati da nam vijesti čitaju svećenici i čas ne sestre....ovo što se sada događa da ne možeš otvoriti neki kanal HRT-a a da ne naletiš na nekog klerika ili na nekakav religiozni program očito nije dovoljno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.