Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET S DRUGOG PLANETA

NLO na nebu iznad Slavonskog Broda?

11.05.2009.
u 18:02

Snimajući avione u akrobatskom letu, koji su u subotu oko 14 sati nadlijetali stazu utrke ubrzanja u Slavonskome Brodu, pilot jedrilice i amaterski fotograf Filip Mrvelj iznenadio se kad je pregledao fotografije – u blizini aviona snimljeni su po jedan ili dva crnosiva leteća objekta. Fotografije s tajanstvenim letjelicama snimljene su različitom fotografskom opremom i s različitih mjesta na pisti dugoj kilometar.

Prašina na objektivu
– Kad sam fotke prebacio na računalo, zapazio sam dvije simetrično postavljene mrlje iznad krila aviona u niskom letu. U prvi sam tren pomislio da je posrijedi pogreška na fotografiji, zrnca prašine. No uvećao sam sliku i jasno se vidjelo da nije riječ o mrljama jer su objekti na nebu pravilna, ovalna oblika – kaže Filip Mrvelj. Čuo je i da su na snimkama ostalih sugrađana koji su pratili zračne akrobacije posve isti objekti.

Krešimir Mišak potvrdio
Fotografije je pregledao i jedan od vodećih hrvatskih ufologa Krešimir Mišak, koji tvrdi da je definitivno riječ o neidentificiranu letećem objektu. – Viđenja NLO-a nisu rijetkost, a slike snimljene iznad Slavonskog Broda prilično su oštre. Na jednoj od njih dobro se vide konture objekta, vidi se njegov ovalni oblik, čak i sjene letjelice. Vrlo slične snimke napravljene su proteklih desetljeća iznad silosa s nuklearnim raketama u Americi kada su se raketni sustavi neobjašnjivo počeli gasiti – kaže Mišak.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije