Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plaćali kazne

NK Široki: Nek' nam savez vrati novac zbog podrške generalima!

gotovina pakoštane (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/3
22.11.2012.
u 12:02

Kazne su plaćane jer je nogometni savez susjedne države podršku generalima okarakterizirao kao veličanje ratnih zločinaca

Nogometni klub Široki Brijeg na svojim je internetskim stranicama objavio da će tražiti povrat novca od kazni koje su plaćali NS BiH zbog podrške njihovih navijača hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.

Kazne su plaćane jer je nogometni savez susjedne države podršku generalima okarakterizirao kao veličanje ratnih zločinaca. Sada kada su nakon pravomoćne presude Gotovina i Markač oslobođeni, NK Široki Brijeg tražit će povrat tih sredstava.

"NK Široki Brijeg također će tražiti zadovoljštinu, odnosno povrat sredstava od NS BiH zbog kazni koje je platio zbog potpore svojih navijača generalima Gotovini i Markaču koji su po pravomoćnoj presudi slobodni i nevini ljudi", navode na službenoj stranici kluba.

Komentara 9

IC
ico1
12:43 22.11.2012.

Zašto udarate minuse ja samo prenosim šta naš dragi ministar misli..

ML
Mlatimudan
12:54 22.11.2012.

Tzv. susjedna država bi trebala biti država u kojoj su Hrvati autohtoni narod. No, evidentno je da to nisu. I kažnjava se sve što hrvatski osjeća i misli. Pa se Sarajevo, Washington, Bruxelles i Ankara čude što Hrvati tu ii takvu „državu“ ne žele.

IC
ico1
12:39 22.11.2012.

Zna to i Kotormanović al izgleda nesmije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije