Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

VIDEO Bernardica Juretić objasnila na koga je mislila kad je rekla 'nek' crknu'

S obzirom na napetu političku situaciju, postavilo se pitanje kome je upućena ministričina opaska – kolegama političarima ili novinarima koji su je pratili u stopu
08. lipnja 2016. u 14:59 146 komentara 64181 prikaza
rtl
Foto: Screenshot: RTL televezija

Kazavši "Nek crknu",  ministrica Bernardica Juretić uzvratila je na primjedbu da će neki biti ljubomorni na njezino srdačno pozdravljanje s ministrom Davorom Romićem, s kojim je otprije u prijateljskim odnosima.

Objašnjenje je to koje smo dobili u njezinu uredu. Je li pritom mislila općenito tek na mušku ljubomoru ili na stranačku, s obzirom na to da je ministar Romić član Mosta, nisu precizirali, tek dvosmisleno uzvrativši da je vjerojatno mislila "i jedno i drugo".

Ministričine su riječi čuli novinari  na izlasku iz Banskih dvora danas nakon  sjednice Vlade, a njezin susret s ministrom Romićem snimila je i kamera RTL televizije. Više medija javilo je kako je ministrica socijalne politike i mladih prišla kolegi ministru Davoru Romiću te se s njim srdačno pozdravila i poljubila, a nakon toga čuli su iz njezinih usta: "Nek' crknu!".

S obzirom na napetu političku situaciju, postavilo se pitanje kome je upućena ministričina opaska – kolegama političarima ili novinarima koji su je pratili u stopu, a s obzirom na njezinu povijest časne sestre, mnogima su te riječi zvučale grubo i neprimjereno. 

>> Ministrica Juretić: Već ovaj tjedan osnivamo upravu za demografiju

HEP
Izvještavanje o održivosti
Od ove direktive EU strahuju mnoge hrvatske kompanije; hoće li uspjeti ispuniti zahtjeve?
5G pokreće gospodarski rast u Hrvatskoj
5G ATLAS HRVATSKOG TELEKOMA
5G mreža je neizostavan dio svake moderne države, evo koje će koristi od nje imati svaki Hrvat