Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANI OBRAT SITUACIJE

Njemica ipak nije bila prevarena: Došlo je do pogreške u sustavu prilikom rezervacije

apartman
Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
25.07.2023.
u 15:09

Njemica je u svibnju rezervaciju apartmana platila 1.635 eura, a policiji je u srpnju prijavila da je prevarena kada je došla u Hrvatsku. No, ispostavilo se da je došlo do nesporazuma

Situacija s Njemicom koja je rezervaciju apartmana platila 1.635 eura te shvatila da je prevarena kada je došla u Hrvatsku, dobila je obrat. Kako su izvijestili iz Policijske upravo ličko-senjske, njemačka državljanka je u ponedjeljak navečer došla u u Policijsku postaju Karlobag, gdje je ranije prijavila prijevaru, te je izjavila da je došlo do pogreške u sustavu oko rezervacije i da je sve riješila s predstavnicima internetske stranice na kojoj je rezervirala smještaj.

Naime, 47-godišnja Njemica je u svibnju ove godine na jednoj internetskoj stranici pronašla apartman u Cesarici. Rezervirala je smještaj te je za rezervaciju uplatila 1.635 eura. Zatim je 23. srpnja došla u Cesaricu na adresu iz rezervacije i shvatila da je prevarena. Netko je lažno nudio mogućnost rezervacije apartmana u toj kući, a na telefonske brojeve navedene na predmetnoj internetskoj stranici više se nitko nije javljao. Cijeli slučaj prijavila je policiji, a njezin slučaj postao je viralan te je izazvao mnoštvo reakcija.

VEZANI ČLANCI:

- Upozoravamo građane da budu oprezni prilikom najma apartmana ili kuća za odmor putem interneta, te da pripaze putem kojih oglasa i internetskih stranica pronalaze smještaj i da provjere da li za određeni smještaj ima recenzija korisnika. Također je potrebno pripaziti da li je osoba koja iznajmljuje smještaj stvarno i osoba koja je za njega odgovorna - upozoravaju iz policije. Dodaju i da bi se iznajmljivač trebao potpisivati punim imenom i prezimenom, a njegovi osobni podaci i podaci agencije trebali bi se nalaziti na svim promotivnim materijalima. 

VIDEO Natpis u Tučepima ostavio u nevjerici turiste iz Mostara: 'Tko nema para, bez njega se može'

Komentara 14

HH
hip hop
16:17 25.07.2023.

članak je zbrda zdola, a nanio je ogromnu štetu HR turizmu! ako je bila greška, onda to treba javno biti objavljeno i demantirano, ne samo na VL nego i drugdje gdje su prenijeli tu vijest!

Avatar Stradun
Stradun
15:18 25.07.2023.

Njemica prevarena...Njemica nije prevarena.... Eto dva članka....Treba o nečemu pisati...

DU
Deleted user
17:24 25.07.2023.

Šteta je već nanesena negativnom propagandom protiv hrvatskog turizma. Slično je i sa ovim najavama Apokalipse u svezi nevremena jučer i danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije