Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Njemačkoj pošti prekipilo ponašanje stanovnika: Više im ne isporučuju pošiljke u ulicu

Pixabay
04.05.2021.
u 12:29

Grad Duisburg je potvrdio kako je zahtjev Njemačke pošte stigao krajem prošle godine i to zbog problema s dostavom,  posebno u dijelu grada naseljenom rumunjskom zajednicom.

Njemačka pošta već tjednima ne isporučuje pošiljke u poštanske sandučiće u jednoj ulici u četvrti Friemersheim u Duisburgu, a razlog tome je ponašanje mnogih stanovnika te ulice. 

– Situacija za dostavljače više nije bila podnošljiva zbog ponašanja mnogih stanovnika koji uglavnom nisu nosili maske – rekla je glasnogovornica Njemačke pošte Britta Töllner, piše Fenix-magazine. 

Vozači dostavnih vozila su od samog početka pandemija imali problema sa stanovnicima koji se nisu pridržavali mjere o međusobnoj udaljenosti i nisu nosili maske prilikom preuzimanja pošiljki.

– Iako nije bilo napada, povremeno je bilo agresivnih situacija. Kako bi zaštitili svoje zaposlenike, Njemačka pošta je obustavila izravnu dostavu na adrese u toj ulici. Od veljače ljudi mogu podizati svoja pisma i pakete u susjednoj podružnici – rekla je Töllner.

Grad Duisburg je potvrdio kako je zahtjev Njemačke pošte stigao krajem prošle godine i to zbog problema s dostavom,  posebno u dijelu grada naseljenom rumunjskom zajednicom.

– Bilo je mnogo komunikacijskih nesporazuma. Prošle je godine smo već pokušali educirati stanovnike zbog promicanja veće sigurnosti i poštivanja zaštitnih mjera protiv korone. Do sada učinci intervencija još nisu bili dovoljni da naše zaposlenike pošaljemo natrag na ulicu – rekla je Töllner.

VIDEO: Mladić pokazao kako izgleda alergija na boju za kosu! Ne zaboravite testirati jeste li alergični.

Komentara 1

PP
Preodgojen_Povratnik
13:23 05.05.2021.

Covjek bi ocekivao hrpu mrtvih u tim zajednicama. Ili ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije