Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERA U DOBA KORONE
Povratak na članak

Njemački Ustavni sud ukinuo zabranu vjerskih okupljanja

Njemački ustavni suci odlučivali su o tužbi islamske zajednice Donje Saske, ali se odluka odnosi na sve vjerske zajednice

Komentari 5

Avatar Warded
Warded
16:32 30.04.2020.

Kad se katolička crkva žalila ustavni sud presudio protiv. Kad se islamska vjerska zajednica žalila, ustavni sud presudio u njihovu korist?! .... selam alejkum Njemačka.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
21:54 30.04.2020.

Teško kršenje vjerskih sloboda. Veli ugledni njemački ustavni sud. Ali mi imamo pametnije veličine.

VL
NE
Nepokolebljiv
19:31 30.04.2020.

Sudovi na trulom zapadu presuduju prema zakonu (makar za ramadan ako vec ne za Uskrs) a balkanisranski sudovi pitaju komasare kako presuditi.

VL
AN
anticenzura
16:50 30.04.2020.

Bankrotirana Njemacka nema sto drugo ponuditi gladnome i nezaposlenom puku, pa im nudi praznovjerje, sta ce drugo. Pljackati i terorizirati tudje suverene drzave i narode sa svojim ljubimcima sa Blsikoga istoka vise ne mogu, pa im nude kruha i igara, jedino sto im je ostalo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.