Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Njemački sustav utemeljen na jeftinoj energiji srušio Putin, dokrajčiti ga može Xi

Ulazak u 2023. godinu značit će i ulazak Njemačke u recesiju. Njemačka naoružava Ukrajinu šaljući joj rakete i tenkove (pancere), a vlast u Berlinu koju čine do jučer izrazito mirotvorni socijalisti i Zeleni, od pacifista pretvorila se preko noći u "panceriste"

Komentari 6

SA
sasha68
17:30 18.10.2022.

istočni njemci koji su godinama bili pod sssr više gladni nego siti,više smrznuti nego zgrijani sad prosvjeduju jer im je loše? sve je to plaćeničko maslo istih sluzbi ko iz onog doba

VL
AF
afer
21:32 18.10.2022.

Za 15 godina djeca će učiti u školi da su nekad automobili išli na fosilno gorivo.

VL
TA
tabula
19:12 18.10.2022.

O čemu ti to pričaš, pisac? Srušio Putin? Pa i vrapci na grani znaju da Sjeverni tok 2 nije proradio zbog američkih sankcija. A što se tiče cijena plina, njihov rast je prouzročilo formiranje burze, gdje su šverceri dizali cijene u nebesa, kao i aktivnost zelenih koji se kao borili za ekološku energiju uz smanjenje kprišyenja plina i nafte. I pored toga, Rusi su isporučivali plin svojim dobavljačima po ugovorenim cijenama. A onda je Amerima i to smetalo, pa su organizirali fizički prekid isporuke plina, da bi mogli prodavati svoj "plin slobode" po višestruko višoj cijeni. I onda tvrdiš da je Putin srušio njemački sustav temeljen na jeftinoj energiji?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.