Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU DOBILI AZIL
Povratak na članak

Njemački rekord: Više od 55 tisuća migranata vratilo se kući dobrovoljno

Sedmorica mladih migranata pokušala su na stanici podzemne željeznice u Berlinu zapaliti beskućnika – uslijedit će žurna deportacija

Komentari 8

Avatar mason
mason
01:26 29.12.2016.

Cuj to dodu na zapad i prave problema.Nek Afganistanci ,Sebirijanci i drugi prave probleme u svojim drzavama.A sad ce za te 3 tisuce neki od njih kupit racunar i doci ovdje da pljuju zapad.

VL
FI
Fisherman
00:43 29.12.2016.

hmm. zasto mi je ovo malo cudno.. ?

VL
IB
ibiza
08:53 29.12.2016.

ma cim prije trebaju svojim kucama natrag ili bit ce kaos u Evropi

VL
JZ
Jedan_Zagrepčanec
00:48 29.12.2016.

Dio ih dobivamo natrag u Hrvatsku i iz Austrije i iz Njemačke i stižu gotovo svakodnevno pomalo oni koji su kroz Hrvatsku prošli... To se, naravno, taji...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.