Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Njemački protestanti pozvali i homoseksualce na udomljavanje, a mi?

Hrvatska ima više od 94% kršćana, a vrlo malo broj udomitelja, a i oni su u većinom stariji od 55 godina i sa završenom osnovnom školom

Komentari 8

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
15:36 27.11.2018.

Opet glupa i besmislena propaganda, pa mogu samo ponoviti molbu. Možete li navesti imena i prezimena osoba u Hrvatskoj koje su odrasle u "istospolnim obiteljima", i koja su danas uspješni, empatični i zadovoljni ljudi, i koja bi i drugima preporučila takvu vrstu djetinjstva i okruženja? Manite se crkve, kršćana, katolika, Njemačke, Zambije, dajte konkretne primjere. Dva imena su dovoljna. Hvala.

VL
BA
bakulušić
16:15 27.11.2018.

Sociolog religije, profesor Markešić se u potpunosti razotkrio. Ipak je on samo jedan obični aktivist i njegovi članci nemaju veze sa strukom i znanošću. Mislim da je Mile Kekin puno jači.

VL
DU
Deleted user
15:59 27.11.2018.

gosp Markesic...sramVas bilo!!!

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
16:37 27.11.2018.

Mi nismo protestanti.

VL
CA
campa
17:02 27.11.2018.

Ovo što čitamo u novinama zadnjih dana počinje ličiti na histeriju.Pojedinci pod svaku cijenu žele nametnuti tezu da je isto udomili dijete muškarac i žena koji su u braku ili članopvi istspolne zajednice.Kao da ljudi ne žive i ne vide kakvo je mišljenje prvo o istospolnim zajednicama a kamoli da djete živi u takvoj zajednici.Ovo relativiziranje gdje bi djete živjelo ne stoji jer smo mi konzervativna zajednica odgojena u krščanskom duhu tako da nam je poimanje morala u tim okvirima.Moral i učenje crkve nema nikakve veze s postupcima pojedinaca u crkvi.Govorim o svečeničkoj djeci kao i rađanju opatica pa do nemoralnog odnosa pojedinaca koje sramoti učenje crkve.Odgoj djeteta nemože se vezati uz greške crkve i nasilja u bračnim zajednicama te nebrigu naspram djeteta nego mora se sagledai cjeloviti život.Največi problem je stigmatizacija koja bi se događala na dnevnoj bazi u školi,udrugama i susjedstvu.Znači odnos posvojene djece i njihovih vršnjaka koja može biti jako okrutna.Homiseksualne zajednice su toga svijesne i sebične .Licemjerno je govoriti o tamo nekoj Njemačkoj,Švetskoj,Španjolskoj ovo je Hrvatska sa svojim pogledima na to pitanje i nemojte vrijeđati ljude zbog toga što vi mislite da su primitivni ali barem nisu licemjerni i sebični.

VL
DU
Deleted user
16:47 27.11.2018.

Sto mi??? Pa mi imamo vec citavu politicku klasu pedera, treba li nam jos?

VL
RO
rotuutor
18:22 27.11.2018.

Vidi ove bivse popine,o cemu taj baljezga.Jad i bijeda od VL kad i ovu moralnu nulu zovu da mrci papir.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.