Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODOLJIVO TELE

Njemački ovčar usvojio tele, ono se sada ponaša kao da je pas

Tele koje misli da je pas
Foto: Screenshot
05.02.2020.
u 13:00

Provodeći vrijeme s brojnom psećom "obitelji" Buddy je počeo preuzimati neke njihove navike i ponašanja

Tele koje je obitelj s njemačkim ovčarima spasila i usvojila kada je bilo staro samo jedan dan i ostalo "siroče" sada misli da je pas pa se tako i ponaša.

"Buddy" je usvojen nakon što je njegova "majka" stradala u brani nedaleko od farme jedne australske obitelji u New South Walesu. Oni su je izvukli iz brane, ali je bila previše iscrpljena i uginula je. Od tada je brigu za njega preuzeo dvoipolgodišnji njemački ovčar Bada. Osim za njega, brine se i za 11 svojih štenaca.

Provodeći vrijeme s brojnom psećom "obitelji" Buddy je počeo preuzimati neke njihove navike i ponašanja, piše Mirror. Tako ga se nerijetko može vidjeti kako se igra lovice sa štencima, maše repom kada je uzbuđen, a oponaša i poze u kojima spavaju psi.

- Bada se stvarno ponaša kao da je Buddy njezino 12 štene, a niti on sebe ne smatra teletom. Voli se družiti i s ljudima i s psima. Uživa kada ga Bada liže, čisti mu dlaku, oči... Ona je stalno s njim. Kada je vani, ona ga nadgleda. Šeta i lovi se s njim. Jako je pažljiva - prepričava vlasnica imanja.

Vole ga i djeca, a i on njih. - Trči među djecom kada se oni voze na biciklima i igra se lovice s Bellom (op. kćer vlasnice). Jako se dobro prilagodio", dodaje vlasnica te ističe da će on biti zauvijek njihov kućni ljubimac bez obzira koliko naraste.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije