Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Njemački novinar za pjenušac i malo pivo platio 4000 kuna

23.05.2009.
u 00:41

VODICE – Noćni striptiz bar Princess klub u Vodicama često je poprište sukoba i nereda oko plaćanja previsokih računa koje gosti naprave časteći striptizete s nekoliko tisuća kuna “vrijednim” bočicama šampanjca.

Nered obično izbije kada gost nakon neobuzdane zabave kroz alkoholne pare konačno ugleda račun te kaže da nema novca ili da ne želi platiti. Zbog toga na kraju završe u policiji i on i redari koji su pokušali naplatiti dug.

O tome se nerijetko piše u hrvatskim novinama, no uskoro izlazi članak i u njemačkima! U petak je, naime, “nastradao” njemački novinar Bernd Ritz (59), veliki račun za šampanjac koji je naručio striptizeti prijavio je policiji!?

– Nijemac je uistinu u PP Vodice takvo nešto prijavio, ali za sada nismo utvrdili da tu ima obilježja nekakva kaznenog djela – tvrde u operativnome centru PU šibensko-kninske.

Ritza je polusatni posjet ovom noćnom klubu, tijekom kojeg je on popio jedno pivo, stajao čak 4043 kune. Na uredno izdanom računu stoji da je 100 kuna koštala ulaznica, 58 kuna pivo corona 0,33, a pjenušac cenard duchese 0,75 čak 3885 kuna! Ritz nije odmah pogledao račun, već je platio karticom i otišao, a “prijevaru” je otkrio tek po dolasku u hotel.

Priznaje da se tek petnaestak minuta zabavljao s plesačicom, ali tvrdi da joj ništa nije naručio. U Princessu su već navikli na ovakve mušterije, ali tvrde da su svugdje istaknuti ovjereni cjenici i da nitko goste ne prisiljava da curama naruče piće. Kako mu policija nije mogla pomoći, Bernd Ritz najavio je da će o “prijevari” pisati u njemačkim novinama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije