Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVANREDNA SITUACIJA

Njemački ministar nazvao Stiera i objasnio zašto mora otkazati susret

Davor Ivo Stier
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
30.11.2016.
u 20:23

Sastanak će se održati 14. prosinca

Berlinski sastanak hrvatskog ministra vanjskih poslova Davora Ive Stiera i njemačkog kolege Franka-Waltera Steinmeiera, koji je bio najavljen za petak, odgođen je za 14. prosinca.

Steinmeier je danas telefonski nazvao ministra Stiera kako bi ga izvijestio da zbog pogoršane humanitarne situacije na Bliskom istoku mora hitno otputovati u tu regiju, priopćili su iz MVEP-a.

Ministri su razgovarali o uskoj suradnji Hrvatske i Njemačke po pitanju migracija, te će o tome kao i o drugim temama važnim za sigurnost Europe razgovarati na sastanku ministara vanjskih poslova NATO-a, koji će se održati 6. i 7. prosinca u Bruxellesu i sastanku Ministarskog vijeća OESS-a, koji će se održati 8. i 9. prosinca u Hamburgu, dodaju.

>> Erjavec: Granica još nije utvrđena, čudim se hrabrom stajalištu Stiera kako je žica postavljena na hrvatskom teritoriju

>> Stier: Ugostio sam argentinske navijače

Komentara 24

MM
maximilijanalexandar.max
21:53 30.11.2016.

Ministre ne smiješ potpisati da ćemo primiti ikakve migrante...

ST
stomugromova
21:11 30.11.2016.

Dobro je.Najvažnije je da je Štirko dobio upute kako treba dalje.

NP
npravednost
22:21 30.11.2016.

Išao usa vazal Steinmeier spašavati svoje glavosijeke u Siriju - rusi su ih konačno počeli tamaniti pa je zavladala panika među liberalnim fašistima trule zapadne europe i amerike ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije