Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PAPRENA' KAZNA

Njemački državljanin (38) autocestom A3 jurio 239 km/h

Policija provodi nadzor brzine kretanja vozila - ilustracija
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
10.02.2020.
u 15:46

Kod Brodskog Stupnika policija je zaustavila osobni automobil njemačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske izvijestili su o novom slučaju stranog državljanina koji je kroz Brodsko-posavsku županiju vozio više od 100 kilometara na sat iznad ograničenja.

Naime, u subotu, 8. veljače oko 23.30 sati na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, kod Brodskog Stupnika, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod zaustavili su osobni automobil njemačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnji njemački državljanin, a koji je autocestom jurio brzinom od 239 km/h.

Policijski službenici odmah su kaznili nesavjesnog vozača novčanom kaznom od 3333 kune,dakle dvije trećine od propisane novčane kazne od 5000 kuna, s obzirom na to da je platio na mjestu događaja. Također, izrečena mu je zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom na području Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Komentara 3

PR
pravednik2
16:15 10.02.2020.

Paprena kazna? 450 €? U Švicarskoj uzimaju automobil u ovakvim slučajevima. Plus zatvorska kazna.

ZA
zagrebgorica
17:11 10.02.2020.

Doso se zgustat ovdje kad tamo nemre...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije