Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schmidtov zaokret:

Njemački diplomat popustio pod pritiskom i propustio ispraviti dio nepravde

30.07.2022.
u 15:40

Njemački diplomat popustio je pod višednevnim pritiskom bošnjačke politike i propustio ispraviti dio nepravde koju su Hrvatima u Bosni i Hercegovini nanijeli njegovi prethodnici

Komentara 59

NV
novo vriijeme
15:57 30.07.2022.

Znači Milanović je bio u pravu, bez ucjene nema pravde za Hrvate. Hvala zapadnim saveznicima.

NI
Nine
15:49 30.07.2022.

Tko nama kroji zivote?? Bit će opet herceg-bosna,dostojna i ponosna,pa vi provodite svoje bolesne EUropske agende skupa s izdajnicima iz hdza. A mi ćemo graditi tamo gdje su nam korjeni.

BJ
bjmaro
16:17 30.07.2022.

Jos u veljači ove godine Nijemci su Europi preprodavali ruski plin i trljali ruke i mislili kako je sve divno. I ti , Hrvatima u Bosni dijele pravicu i donose deklaracije protiv Hrvata na prijedlog Nijemca Ahmetovica .. Borite see za svoja prava. Nijemac ce vas prodati ispod cijene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?