Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANE MJERE
Povratak na članak

Njemačke službe pod prismotru stavile Krilo, desnu frakciju AfD-a

Protiv politika AfD-a Nijemci aktivno i redovito prosvjeduju, kao na slici, a najveći dio javnosti odbija svaku suradnju s tom strankom

Komentari 3

SI
sisavac
13:20 13.03.2020.

ovo je borba protiv političkog protivnika. krajnje degutantna i diskriminatorna. i tako je treba javno nazvati. ovo je pokušaj uglavnom lijeve političke struje da neutralizira političkog protivnika. medije imaju i s njima u kolu zajedno pokušavaju spriječiti gubitak vlasti i posljedično sinekura. sve je to prozirna igra jednog starog političkog establišmenta, koji zemljom drma 70 godina, i koji nema više ideja kako dalje, al znaju da protivnike moraju ušutkati na bilo koji način. žalosno da mediji tu igru podržavaju, jer njima očito još nije došlo u glavu da danas ljudi imaju internet, društvene mreže, da je kontakt brzi, da se vijesti šire brzinom misli, da svaku izjavu se u sekundi može provjeriti. čudo jedno kako mediji još nisu načeli vladajuće kaste, koje 50 godina jednu kozu drndaju... oni su stvorili krizu, oni ju riješiti ne mogu, jer su sami dio problema. a druge, nove opcije, su tu, blizu, i većini sve prihvatljivije. problem je da će se ovaj sustav rušiti revolucijom, koja nema blage alate.

VL
ZA
Zapadnjak
17:53 13.03.2020.

Ovo je toliko nedemokratski da zaista ne znam sto bih rekao, ovakve stvari su standard u diktaturama koje prema van glume demokracije tipa rusija, venezuela i slicno

VL
PL
@ploto@
20:45 13.03.2020.

Tko kontrolira njemaćke službe ? CIA,Mossad ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.