Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijena će rasti
Povratak na članak

Njemačka vlada pokrenula drugi stupanj plana za izvanredne situacije opskrbe plina

Prema definiciji drugi, tzv. alarmantni stupanj u sklopu plana za opskrbu plinom u izvanrednim situacijama, se aktivira u slučaju smetnje u opskrbi plinom ili pojačane potražnje. U tom drugom stupnju država još ne intervenira nego prepušta tržištu da regulira situaciju.

Komentari 12

SJ
Sivi_Jastreb
16:08 23.06.2022.

Marvin ma nece oni tebi nista bivsi DDR je volija ruse nose njihove zastave.

VL
MI
miroslav50
12:54 23.06.2022.

"On je Rusiju optužio za "gospodarski napad" zbog smanjenja protoka plina kroz plinovod Sjeverni tok 1" - ma da? A Kanada PRIZNALA da se turbine koje su kod njih na remontu i zbog čijeg je nedostatka smanjena isporuka putem Sjevernogg toka ne mogu isporučiti zbog sankcija i "traže načine" kako to ipak napraviti. Koga lažete, političari? Na sva zvona vičete "napad, rat, agresija" - a sami ste prerezali granu na kojoj sjedite! Zbog sankcija je Europu dočekala karma jer sa smanjenim isporukama plina zbog nedostatka plinskih pumpi - na zimu nam skladišta neće biti puna! Priznajte da ste nas doveli na rub ponora jer europska industrija će PROPASTI zbog vaših nepromišljenih odluka!

VL
SJ
Sivi_Jastreb
12:20 23.06.2022.

Njemci imaju Sjeverni tok dva mogu uzimat plin..To je drugo ako ga ameri zabranili....Prije su svi govorili da nece Ruski plin.Izgleda ti paketi sto daju rusiji nema nikakva efekta Rublja nikad jaca. .Govore do jeseni bit ce plin cetri tisucece Eura ,katastrofa...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.