Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo moraju ispuniti
Povratak na članak

Njemačka uvodi blaže mjere, ali samo pod jednim uvjetom: 'Oni ne prenose zarazu'

Prema mišljenju istog instituta, osobe koje su primile i drugu dozu cjepiva, trebale bi biti oslobođene obaveznih testova i karantene.

Komentari 18

LU
Ludwik
12:53 04.04.2021.

Apartheid u Južnoafričkoj Republici mogao bi poslužiti kao primjer kako razdvajati cjiepljene i necijepljene... Postoji još niz primjera u povijesti, pogotovo u Njemačkoj, kako označiti one drugačije...

VL
CR
crna.rupa
13:46 04.04.2021.

Znači nema veze što imaš koronu i širiš je, bitno da si cijepljen.

VL
Avatar NiceGuy
NiceGuy
13:27 04.04.2021.

još jedna prilika da označuju i segregiraju ljude, tom narodu u srži ionako.. samo ne razumjem zašto toliko tema objavljujete iz te eko-boljševističke diktature ? Da nebi možda slavili mi u HR tuđu "policiju" i povodili se u "švapske debate"" .. ili što bi smo trebali zaključiti čitajući ove importirane bljezgarije i ...koga briga za mišljenje nekog udebljalog berlinskog analno-fiksiranog ministra špana.. ? vi ne znate u kojoj ste državi i taj problem bi trebalo rješavati kao primarni ..

VL
Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
13:57 04.04.2021.

Znači cijepljeni će biti ti bioteroristi. Svugdje ima je dopušteno ići i po cijelom svijetu će širiti zarazu. I onda će rezoniranje biti ovakvo: joj, loša nam je epidemiološka slika. Ali nisu krivi cijepljeni nego ova gamad antivakserska. Moramo još više cijepiti. I onda još gore slika, a "rješenje" još više cijepljenja. Pa nisu oni glupi, znaju da cijepljeni nisu ni zaštićeni ni da ne prenose zarazu. Njima su cijepljeni samo sredstvo širenja zaraze s ciljem još više procjepljivanja. I sad me zanima, tko će nakon svega što se do sad pokazalo istinitim, ovo nazvati teorijom zavjere.

VL
MZ
mali zeleni
13:13 04.04.2021.

Samo malo..pa do sad se tvrdilo da i cijepljeni mogu prenositi zarazu ili biti i sami zarazeni,jedino da ce ih cjepivo zastititi od tezih simptoma. Sad odjednom bitno samo da ste 2x cijepljeni pa da vam se bogovi iz stozera smiluju i dozvole vam da udete u kafic ili trgovinu..a svi oni "ravnozemljasi i antivakseri" koji se ne zele cijepiti postat ce gradani drugog reda-zakljucak, cijepljenje satro nije obavezno,ali tko se "dobrovoljno" ne cijepi bit ce mu uskracena elementarna ljudska i gradanska prava i moze se zaliti upravi vodovoda. Ovo je prva pandemija u povijesti gdje se zdrave ljude uvjerava da su bolesni i ucjenama prisiljava na cijepljenje,sve popraceno medijskom masinerijom i propagandom politicara- medutim kad netko nakon cijepljenja umre- od 100 glasa glasa cuti nije,nitko nista ne zna, nitko nije odgovoran, preminuli je sam kriv,itd

VL
DU
Deleted user
13:03 04.04.2021.

Imali smo u povijesti rasnu segregaciju pa onda i vjersku. Sada dolazi "imunološka segregacija"...

VL
YE
Yeah
14:12 04.04.2021.

Medicinska struka je korumpiranija od pravosuđa! Cemu fakultet kad vrijede samo naputci WHO-a?

VL
ZG
zg1985
14:30 04.04.2021.

nekad je bila zuta zvijezda na rukavu,zna li se sta ce se sad nosit?

VL
TR
Trivium
14:17 04.04.2021.

Mogucnost prenosenja MANJA,, sto znaci da nije imun i da moze prenjeti virus, znaci skoro pa se dzaba vakcinisao, u ovoj fazi igre ovo im pase da namame ljude koje nece da se cjepe, poslje ce izvuci ovaj podataka i ograditi se da nisu nikad rekli da si siguran i sa vakcinom al ajmo redom... mogucnost prenosenja manja.... i kao takav mozes poutovati gdje hoces i posto je manja mogucnosto mozes slobodno da zarazis druge ljude ovi su po mom opasniji nego koji se nisu vakcinisali, zar ne? kod vakcinisanog si siguran a nisi jer je manja sansa kod ne vakcinisanog znas sta je... Nadalje kad taj vakcinisani dodje u Munchen ko zna jel vakcinisam ili ne ili cemo nosit ono okovrata ko sto turisti nosaju da znaju koji su grupe dio.. Koja komedija je ovo sve... sretan uskrs ko kaze da njemacka nema smisla za humor?

VL
TR
Trivium
14:19 04.04.2021.

... mogucnost prenosenja manja.... neznaci li to da i vakcinisani mogu prenjeti virus bez obazira vakcinisali se ili ne ali samo u manjem obimu ili ja nesto ne razumjem? Samo pitam...

VL
BL
Blender
08:55 06.04.2021.

Budeju i trake oko ruke nosili??? Svijet je otisao u pogresnom smjeru i danasnji politicari misle da su nedodirljivi i da mogu raditi ljudima sto im je volja. Kad narod pukne, bit ce svacega!!!

VL
RM
rmajstor
16:21 04.04.2021.

Ja ne sumnjam da ovo vodi samo k nasilju. Jer necijepljeni neće sutra moći ni kruh kupiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.