Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARMIN ILI MARKUS NAKON ANGELE
Povratak na članak

Njemačka u dvojbi: nastaviti putem Angele Merkel ili se vratiti na konzervativne staze

Armin Laschet nudi nastavak politike Angela Merkel, a konzervativniji i među građanima omiljeniji bavarski lider Markus Söder (gore desno) mogao bi mu poremetiti kancelarske planove

Komentari 11

DU
Deleted user
17:42 18.01.2021.

E moji novinarček: "gore desno" na fotki je onaj nesposobni derpe Spahn a ne novi Hit.ler Söder!!!

VL
Avatar Jopa
Jopa
18:42 18.01.2021.

Da prevedemo, ovaj Merkeličin da je 1991 bio bi protiv Hrvatske samostalnosti, ovaj konzervativac bi bio kao Genscher.

VL
SO
Sotona
19:39 18.01.2021.

Njemačka u dvojbi: nastaviti putem Angele Merkel ili se vratiti na konzervativne staze. Koliko isto tako dugo vlada kao i Putin u Rusiji toliko i ona gospodari -diktira sa EU. .interesantmo je da nema boljeg pametnijeg sposobnijeg njemca od njeje da ima ne bi se sramotili i nju neprestalno birali kad pogledamo . znaju izabrati ili onioga sa sexi brčićima ili ovu babau i kad im uvede 1.6 miliona izbjeglica prije 4 godine evo ti opet produljenje jer to je ono pravo,,,,evo ti opet mandat. Mora da i nju Putin bira radi toga jer dobro zna i Ruski ....

VL
SA
SamoIstina
18:24 18.01.2021.

Što dalje od komunista, socijalista i liberala .. to su pogani koji svijet vide samo kao svoju samoposlugu časti, vlasti i kleptomanije!

VL
ED
edgar2
18:23 18.01.2021.

Nijemci ne "handlaju" baš najbolje u ovim zadnjim valovima pandemije, ali njihova se vlada barem nije raspala kao primjerice u Italiji. Drugačija je to politička kultura.Posvuda postoje stranke i borbe za vlast, one su bit politike. Međutim, u Italiji redovito dovode do sloma vlade. Otkako je Angela Merkel postala kancelarka, u Italiji je bilo sedam premijera, jedan od njih dva puta.

VL
BR
Branitelj2020
18:07 18.01.2021.

CDU je uhljenička stranka isto kao i HDZ. Ovog novog predsjednika koji je Merkeličina pudlica isto kao Plenković nisu birali članovi CDU-a već delegati koji su svi državni i partijski dužnosnici tj. njemački uhljebi .

VL
KR
KRIZ
18:58 18.01.2021.

AfD je jedina normslna stranka u DE.....CDU i CSU su sve samo ne krstjani....a o SDP,Zelenima i Liberalima ne treba ni trositi rijeci - komunisticko-masonski anarhisti....Forza AfD...

VL
FO
forumlegale
18:36 18.01.2021.

Jedni od najgorih naroda na svitu... dosta je godinu dana da s njima zivis i upoznas njihov odvratan mentalitet.Uzas zivi.

VL
SL
slavenZadravec
18:35 18.01.2021.

Nakon pandemije ćemo se morati jače fokusirati na borbu protiv klimatskih promjena te jačanju EU - dakle, tu je bitno zadržati osnovni smjer Angele Merkel.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.