Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Njemačka produljuje stroge mjere: 'Još uvijek smo daleko od cilja kojeg želimo ostvariti'

Mjere uvedene početkom studenog i prošlog tjedna produljene do 20. prosinca ostaju na snazi do 10. siječnja.

Komentari 7

AA
aabbcc
12:34 03.12.2020.

Evo i u Kini drugi val dva pala od korone samo ovaj put nisu stigli napraviti video snimak kako oboljeli padaju po ulicama u gradovima .

VL
DU
Deleted user
22:55 02.12.2020.

A što kaže Đikić ?

VL
DU
Deleted user
22:48 02.12.2020.

Namjerno unistavanje ekonomije, sada kad vecina pravi oko 40% godisnjeg prometa oni zatvaraju, ovo je bezobrazluk koji ce kulminirati iduce godine kad se odgode izbori zbog "korone"

VL
DU
Deleted user
18:51 03.12.2020.

"Još uvijek smo daleko od cilja kojeg želimo ostvariti' Da, totalne diktature!

VL
PE
penelopea211pqp
23:30 02.12.2020.

U nacistiji Njemackoj se vise nece izlaziti iz konclogora, posto im gradjani dizu u zrak laboratorije za vakcine, i prijete SS-ovcima Adolfe Merkel sto se usmrdjela i ucrvila na vlasti, bolesna psihopata, masvna ubojica, koju ce narod okaciti na vjesala za smrdjivu joj staru ofucanu pizdurinu u gacama. Kod njih je vec poceo gradjanski rat odavno, 5,4 miliona grdjana im se naoruzalo, zato ih je Adolfa Merkel strpala u logore bolesna masovna zlocinica, SS-ovka, nacistica. Ja sam ovo sve predvidjela u detalje i sto puta pisala o tome, poznavajuci bolesnu cud bolesnih zlikovaca nacista, i vjerujte da vi vise necete izlaziti iz logora, sve dok vas Amerika i saveznici ne oslobode ispod zlocinacke nacisticke cizme isto kao u dva svjetska rata!!! Ono sto mozemo ubuduce ocekivati, to je gradjansk rat u Europi i kasnije Treci svjetski rat da se oslobdi svijet od bolesnih zlikovaca nacista isto kao u 2.svjetskoem ratu. Rat je vec poceo, to je taj rat sto sada gledamo, i biti ce sve gore i gore, do same buktinje 3.svjetskoga rata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.