Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo

Vozili su se čak 50 kilometara, a da nisu primijetili da u vozilu nema njihove supruge i majke
22. listopada 2020. u 18:05 17 komentara 283844 prikaza
Coronavirus - Traffic control Neustrelitz
Foto: JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL

Gdje vam je supruga, upitala je njemačka policija vozača kamioneta koji se u automobilu nalazio sa svojim sinom. Njih je policija zaustavila u srijedu ujutro na autocesti A7 u Donjoj Saskoj.

- Spava na stražnjem sjedalu - odgovorili su otac i sin. Policija je tada zatražila da ponovno pogledaju, a kada se dvojac osvrnuo uslijedili su zbunjeni pogledi, jer žene nije bilo.

Berlin KAKAV POTEZ! Berlin poželio poslati poruku svojim građanima: Tu bakicu iz reklame nitko neće zaboraviti

Vozili su se čak 50 kilometara, a da nisu primijetili da u vozilu nema njihove supruge i majke. Prema policijskom priopćenju, Norvežanin, njegova supruga i njihov sin su se vraćali s odmora u Španjolskoj. Stali su na odmorištu Hedemünden. Žena je otišla na toalet, kad se vratila “njezinih muškaraca” nije bilo, javlja Fenix.de.

Carinik koji se slučajno zatekao na odmorištu je shvatio što se događa i odmah zvao policiju koja je započela potragu. Pick-up pun kofera, zaustavili su oko 50 kilometara sjevernije od mjesta gdje su ostavili ženu. Kada su shvatili što se događa, izgledali su zbunjeno, navodi u priopćenju policija.

U Mengershausenu u okrugu Göttingen, otac i sin su opet “primili” suprugu i majku natrag u vozilo. Obitelj se zahvalila ”prijateljskoj njemačkoj policiji”, koja je tako brzo riješila problem, a iz policije su se i našalili na račun cijele priče. 

- Nažalost, nije poznato je li žena morala natrag na stražnje sjedalo ili je ovaj put za sigurnost sjela na suvozačevo mjesto i tamo ostala do kraja putovanja do Norveške - napisali su.

Tatjana Jurić
skrenula pozornost
Tatjana Jurić progovorila o teškoj bolesti: 'Ponekad se čini da nikada neće proći i da si prepušten sam sebi'
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti
 • Avatar Warded
  Warded:

  Šteta što nisu "s ovih prostora" pa da se raspišemo o patrijarhatu, konzervativizmu, tihim i potlačenim ženama i slično...

 • marko2001:

  Svaka čast policiji, uzor.

 • Pravednik69:

  Novinarenje na visini.