Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah od ponavljanja scenarija iz 2015.
Povratak na članak

Njemačka policija ide u Poljsku da bi zaustavila val migranata iz Bjelorusije

Broj otkrivenih ilegalnih ulazaka mjesecima raste eksponencijalno, kaže čelnik sindikata policije Heiko Teggatz

Komentari 3

KU
kuramela
08:43 22.10.2021.

Na granicu odlazi 800 policajaca sa isto toliko lepeza.Nitko neće ući.

VL
JO
jorgen
18:28 22.10.2021.

Znači nisu krivi SAD, Francuska i Njemačka koje su 20 godina vojno intervenirali i doslovno uzrokovali izbjegličke valove - nego je nekakvom uvrnutom logikom sada kriv Putin? Naravno, dežurni krivac. Vjerojatno je on okupirao Irak, Libiju, Afganistan, Siriju kako bi sigurnosno ugrozio Europu. A ne europski "saveznik" SAD sa svojim podguznim muhama.

VL
IV
IVRI
09:21 22.10.2021.

Možemo se samo nadati da će sad kad nema više Merkel netko s malo patriotizma poslati vojsku na svoje granice kako to već 6 godina zahtjeva njemački narod. A što reći o Lukašenku i prijatelju mu Putinu - užasno razočaranje: prodat dušu i Europu za par škuda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.