Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbi miču barikade na Kosovu

Najmoćnija europska država pokazala snagu na Balkanu: Njemačka pljuska Vučiću

29.12.2022.
u 19:57

Berlin priznaje da se više posvetio balkanskim problemima u strahu od toksičnog utjecaja Rusije i Kine

Komentara 34

Avatar Avi
Avi
20:58 29.12.2022.

Barikadastanci su opet ispali luzeri !

Avatar | spremno zidam |
| spremno zidam |
23:04 29.12.2022.

Prekjucer sam ovdje napisao ovo: “… Ovaj puta, ako Vuchic i krene oruzjem (a svi znamo da nece), dogodio bi mu se trenutni po-pitschki-od-nato-itis. Novo zariste u dvoristu EU i NATOa si u ovom trenu ni EU ni NATO ne mogu priustiti. Jednostavno, geopoliticki trenutak je totalno nepovoljan za Vuchicha. I zato se nece dogoditi - nista. Zna on vrlo dobro da ako nesto pokusa, da ce ga istisnuti kao prisht. Cijela ova halabuka i dizanje tenzija sluzi samo i jedino kao dimna zavjesa da bi se Vuchich prikazao kao “najveci borac za srpska ognjista”… veci i od samog kraljevica Marka… i da u trenu kad bude morao obznaniti davno donesenu odluku o priznanju Kosova, moze reci - “eto, sve ucinih, ali belosvetska gamad nas prisiliše…” Odlichna podloga za jos jedan srpski mit o “Bozjem narodu protiv koga se urotio vasceli svet..”… I bi tako kao shto vidite.

Avatar Payback
Payback
20:02 29.12.2022.

... zaprijetili za više nebuu dobili EUR.... Ni više ni manje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?