Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova era u njemačkoj politici
Povratak na članak

Njemačka partija pokera: Konzervativci imaju razloga za brigu, čekaju ih neizvjesni izbori

Ako i pobijede konzervativci, bit će to bitno drukčija vlada od aktualne, već i zbog same činjenice da na njezinu čelu sigurno više neće biti Angela Merkel

Komentari 2

NJ
Nježni
21:46 22.04.2021.

Merkel je unistila CDU gurajuci ga ulijevo, zaboravljajuci da su ljevicari vjerodostojniji ljevicari od centrista-desnicara. U biti je odradila predizbornu kampanju za zeleno-crvene, koji u vlastitoj gluposti i ne razumiju da su unatoc neo-komunisticoj retorici u stvari samo sitne slugee internacionalnog krupnog kapitala.

VL
BE
belototo
16:44 22.04.2021.

ne znam otkud vadite vijesti ali Soeder je odustao od kadidature

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.