Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE UTJECAJ NA RUSIJU

'Njemačka nema apsolutno nikakvog interesa od odvajanja od Kine'

Autori: Antonio Mandir, Hina
22.06.2023.
u 20:38

Kina je osudila primjedbu američkog predsjednika Bidena da njegov kineski kolega Xi Jinping pripada kategoriji 'diktatora'

Komentara 4

XA
xaron
21:35 22.06.2023.

…Njemačka nema interes u odvajanju od Kine…CEO Rayteona ( velika firma koma radi za US vojsku ) je rekao da se US nemože odvojiti od Kine i da to hoče. Naveo je mnogo razloga a jedan od tih je da je Kina proizvodjač 90% rijetkih materijala koji se koriste u vojnoj industriji.

Avatar Striborski
Striborski
08:07 23.06.2023.

Kinezi pamte poniženja koja su doživjeli od zapada. Kineski komunisti su i kineski nacionalisti i suverenisti. Ako tko misli da će Kineze za nos navlačiti kao što su navlačili Ruse, taj se preračunao. Zamah Kine u svim poljima se ne može zaustaviti. Za bilijardu US$ ukupnog BDP-a preskočili su SAD, a prije deset godina bili su na polovici istog. Dok se zapad igra izmišljavanjem novih rodova/spolova Kinezi gledaju put svemira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije