Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVJERENIK MARTENS:
Povratak na članak

'Njemačka ne razmatra mogućnost monitoringa nakon ulaska u EU'

Nijedno tijelo njemačke vlade ili parlamenta zasigurno ne razmatra tu mogućnost, rekao je Martens

Komentari 4

Avatar EUJ-
EUJ-
16:16 20.03.2013.

Njemačka ne razmatra mogućnost monitoringa nakon ulaska u EU nego razmišlja mogučnost da na zapadni balkan stavi svog čovjeka kao šefa da tera i ganja balkanske i gleda ispod prstiju.

VL
Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
14:38 20.03.2013.

Al će se lapat.

VL
DO
downunder
14:42 20.03.2013.

Znači pustit ćete udbaša Perkovića i ostale da se izvuku. Sramota!

VL
BI
bilikamen
14:42 20.03.2013.

'Njemačka ne razmatra mogućnost monitoringa nakon ulaska u EU' --------------------------------------------------------------------------------------------- evo vidite Švabe kao veliki naši prijatelji koji nas prate i gnjete još od 1941. neće nam dati mira još godinama. Neznam što nas više trebaju motriti. Nije mi jasno tko to još smatra prijateljstvom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.