Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASTRAZENECA
Povratak na članak

Njemačka napravila zaokret u planu cijepljenja: Ako to ne napravimo tisuće doza će propasti

Merkel, koja ima 66 godina, nedavno je  za Frankfurter Allgemeine Zeitung kazala da je prestara da bi prema trenutnim pravilima dobila cjepivo AstraZeneca

Komentari 6

ZN
znam
11:13 01.03.2021.

Cjepivo AstraZeneca je testirano u UK, JAR i Brazilu; mutacije dolaze bas iz tih zemalja, slucajno?

VL
ZN
znam
11:24 01.03.2021.

Zasto se cijepljenje namece kao jedino rjesenje? Zbog profita! Postoji nesto sto se zove prirodni imunitet i na tome treba raditi; neke ljude je korona okrznula lakse nego prehlada jer imaju odlican imunitet. Druga kategorija su lijekovi: postojeci ili novi,, na kojima treba raditi. Ne, pharma mafija vidi samo cjepivo kao rjesenje sto je pogresno i opasno.

VL
DU
Deleted user
17:24 01.03.2021.

Zakaj se Söder ne cijepi? On je 54 godine star... Ali, naravno da ne bu: on je pokvaren ali nije lud i zna kaj je u cijepivu!

VL
AA
aabbcc
17:47 01.03.2021.

Englezi su sami krivi za manje ucinkovito cjepivo AstraZenece, jer da nisu napustili EU danas bi mi imali najbolje na svijetu EU- AstraZ. cjepivo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.