Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduzeli titulu
Povratak na članak

Njemačka ministrica obrazovanja plagirala doktorat

Annette Schavan (57) plagirala je doktorsku disertaciju prije pune 33 godine. Danas joj je oduzeta titula.

Komentari 4

OB
-obrisani-
11:43 06.02.2013.

središtu skandala ponovo se našao jedan plagijat. No ovoga puta nije slučaj o nekom lakomom hrvatskom političaru,????? ********** Ima i tko o tome pričati,kvazimedij koji nije ni provjerio Kumrovečke diplome čika Jove a niti kredite 0lanovića.O tome vlada totalni muk u ovom mediju.

VL
OB
-obrisani-
12:01 06.02.2013.

Postovani! Njemačka ministrica obrazovanja plagirala doktorat * A sto mislite koliko bi nasih "vrhunskih strucnjaka" ostalo bez titule da se njihovi radovi malo procesljaju? Ili bolje receno koliko bi stvarno imali akademskog kadra????? Lijep pozdrav

VL
A2
Alien 222
18:16 06.02.2013.

Sta znaci plagirala ?

VL
JA
jameshowlett
15:23 08.02.2013.

Njemačka ministrica nije plagirala doktorat u balkanskom smislu riječi nego je napravila propust u označavanju citata, što je normalna stvar (zna svatko tko je ikad pisao ozbiljniji rad) ali se smatra pogreškom koju su trebali ispraviti njeni tadašnji profesori. Ovo je sve smišljena medijska hajka na trenutnu vlast u njemačkoj, kao što to obično bude prije izbora..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.