Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA saveznih ministra zdravlja
Povratak na članak

Njemačka mijenja strategiju borbe protiv koronavirusa: Objavljeno koje novosti uvode

Točan datum još nije poznat, no mjere bi trebale stupiti na snagu ili sredinom rujna ili 1. listopada. Nakon toga, strategija testiranja u zemlji trebala bi se više fokusirati na sektor skrbi i na bolnice.

Komentari 6

DU
Deleted user
18:57 25.08.2020.

Danas je Markus Söder, bavarski premijer i ozbiljan kandidat za kancelara, rekao da treba "die Zügel anziehen" u prijevodu "stegnuti uzda" prema gradjanstvu i kasirao je shitstorm da tretira Nijemce kao stoku!!! 29.08. budu velike demostracije u Berlinu protiv te prevare zvana corona!!!

VL
BA
Bananadrzava
07:49 26.08.2020.

Ako smijem primjetiti napisali ste uz sliku grada Hessena "Koronavirus u njemackoj,Hessen" a ja na slikama nigdje ne vidim taj virus.Mozda imam los vid ali svakako bi se trebalo preformulirati u "Hessen u vrijeme Plandemije"

VL
AN
andreja1972
17:12 25.08.2020.

OMG što nam rade, a mi samo šutimo, šutimo i šutimo!

VL
DU
Deleted user
01:10 25.08.2020.

Bar promtno donose mjere dok naši dvoje lova ili zdravlje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.