Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURISTIČKA DESTINACIJA
Povratak na članak

Njemačka među Hrvatima popularna za život: Najdraža im Bavarska

U Njemačkoj živi pola milijuna Hrvata, ali ta je zemlja među našim građanima zanimljiva i kao turističko odredište

Komentari 6

Avatar Olujni
Olujni
05:20 12.04.2019.

Meni je najdraze Bodensko jezero/Baden-Wirtemberg, Bayern(Bavarska) je samo 20 km od mene.

VL
GO
GorenjeHiSense
07:48 12.04.2019.

Ne znam iodakle podaci da nas je u njemackoj samo pola mio!! Njemci vec odavno objavili svoje evidencije, po kojima radi u njemackoj oko 700.000 osoba sa cro putovnicom. Ali uz njih imamo malo more ljudi na sociali...i malo more onih koji rade i stanuju na crno. Tako da njemci procijenili da nas ima oko 1.000.000 u njihovoj domovini. Po % ciloe nacije, hrvatska ima "najbolji" rezultat izmedju svih migranata u toj drzavi! Bolji smo od afrikanaca, turaka, poljske.....

VL
DU
Deleted user
05:24 12.04.2019.

Prema broju domaćih noćenja, ispadne da se godišnje odmaraju 6 dana?! U RH prosjek dana je daleko veći, čak nekoliko mjeseci besplatnog godišnjeg? Čak više ni penzići nemaju godišnji! Zemlja za "ne vjerovati"?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.