Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovinski spor
Povratak na članak

Njemačka kaže da će Europa zadržati vlastiti smjer prema Huaweiju

Europa treba zadržati vlastiti smjer, rekao je BDI i dodao da Europska unija treba samostalno odlučiti koje će kompanije smjeti izgraditi infrastrukturu za 5G mrežu.

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
13:46 17.05.2019.

a kina će odlučiti koje će zapadne kompanije smjeti dobivati poslove u kini... super je ova nova igra, vjerujem da domaći uživaju. neće više stranac dobivati posao kod nas! al ni naši vani. dal je vama jasno što će se postići zatvaranjem tržišta? dići će se cijene, smanjiti konkurencija, i svi ćemo zajedno biti manje uspješni. kina kreće u velike projekte zaštite okoliša, pročišćavanja otpadnih voda. ameri i europljani već zagrizli, otvaraju tvornice pumpi, dijelova pročistača, cijevi.... i sad im nek stane i to. kapitalizam podrazumijeva širenje, rast. a rasta neće biti. to što će države upucavati tisuće milijardi u projekte koje će onda raditi domaći, obnavljati nešto, to nije to. novac, profit, se stječe negdje drugdje. trgovati, ne se svaditi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.