Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretekla i kanadu
Povratak na članak

Njemačka je nakon SAD-a država s najvećim brojem doseljenika

Najveći broj doseljenika u Njemačku potječe iz Poljske ili kriznih zemalja na jugu Europe (Španjolska, Italija)

Komentari 6

OD
oltar domovine
09:57 22.05.2014.

znaci najbolja zemlja da se lijepo zivi dostojno covjeka ....bravo za tetu angelinu i njenu politiku i vodjene drzave !

VL
SU
Superhero
18:03 30.05.2014.

Talijani su druga prica.. oni su bjezali u Njemacku poslje WWII i sad kad je krizu.. Italija, da nije korumpirana, mogla bi komotno sa Njemackom da konkurise jer ima sve.. od industrije do jaki banaka.. i plus turizam. Osim togaa ti koji idu u Njemacku su Talijani s Juga - sumnjam da sjeverci idu tamo jer ne vidim kako bi im bilo bolje. Losa hrana, lose vrijeme a isti uvjeti manje vise. Grci i Spanci su druga prica.

VL
Avatar poklon1234
poklon1234
20:39 22.05.2014.

zaboravio novinar dopisati da pridošlice ovdje čeka pakleni dril, gori nego u specijalnim jedinicama :-) većina tih obrazovanih došljaka čim skupe malo novca brišu u FR ili na sjever i ja ću čim skupim malo para... lakše je sa đavolom nego s današnjim njemcima.... uh

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:24 22.05.2014.

Gastarbeiter-i su temelj razvoja Njemacke jos od kraja drugog svjetskog rata. Kao rezultat ovog treceg (za sada uglavnom financijskog) broj gastarbeiter-a se povecava sto je bila i svrha unistavanja Europske periferije s ciljem centralizacije moci.

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:27 22.05.2014.

A tek uskoro kad navale miljuni Ukrajinaca, biti ce veselo. Mogao bi im "Euromajdan" prisjesti, jer ograniceni broj dobro izabranih imigranata je dobro za ekonomiju, ali masovni priljev neprobranih ekonomskih migranata je vec druga prica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.