Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nijemci u šoku

Njemačka dugo ne pamti ovako nešto: Što se događa, zašto je Zelenski opalio šamarčinu Berlinu?

14.04.2022.
u 08:34

Nijemci ogorčeni potezom: 'To je nerazumna uvreda!'

Komentara 97

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:56 14.04.2022.

U Njemackoj postoji za ovaj potez i puno razumjevanja. Dio ih se pita nisu li bili previse bahati i samouvjereni. Nisu li previse vjerovali Putinu ili kao Schröder cak prijateljovali i podrzavali Putka. Ipak je Steinmeier bio jako blizak Rusima i drsko je nastupao prema Ukraincima. Aktualno je njemacka pomogla sa 5000 kaciga, sa starim protutenkovskim oruzjem iz DDRa koje velikim djelom ne funkcionira sve skupa u vrijednosti od 80 miliuna Dolara. Usporedbe radi, Estonija je pomogla sa preko 200 miliuna. Njemacka je glavni kocnicar sankcija. U povjesti ce ovo njihovo ponasanje ostati kao jako licemjerno. Ali cast ministrici vanjskih poslova Baerbock i drugim Zelenim politicarima koji su jako pozitivno iznenadili (inace po defaultu pacifisti). Oni su aktualno najveci zagovaratelji snaznih sankcija i snazne vojne pomoci Ukraini.

DU
Deleted user
08:50 14.04.2022.

Njemačka se ponaša kao Srbija, stalno sjedi na dvije stolice i red je bio da im to netko kaže. Ne bi me čudilo da i danas postoji neki dogovor(pakt) s Putinom po uzoru na onaj Ribbentrop - Molotov ...

Avatar Hazl113
Hazl113
09:44 14.04.2022.

Nadam se da će napokon iscuriti podaci koliko su Schreder i Merkelica uništavali EU. Koliko su pogodovali Rusiji, kako bi EU bila što ovisnija o Ruskim energentima. To bi trebalo dobro istržit i pitat se tko su ustvari njih dvoje. Tko im je bio ustvari šef.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?