Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U NJEMAČKOJ

Njemačka desnica: SPD bi na vlast mogao dovesti protivnike NATO-a

23.09.2021.
u 18:05

Njemačka je već imala vladu u kojoj je bila stranka koja je bila protiv članstva u NATO-u: krajem 90- ih bili su to Zeleni koji su se otad promijenili

Ključne riječi

Komentara 5

YE
yelloman
03:31 24.09.2021.

Pravi šef SPDa bivši kancelar Gerhard Schröder sada sjedi u Moskvi u upravi Rosnefta i provodi politiku Kremlja.

XA
xaron
21:19 23.09.2021.

…zeleni koji su se od tada promjenili…Sada su žuti. Njemačko članstvo u NATO je inače problematično. Ko to bi ko trebalo da ih zaštiti od Rusa kojima nije u interesu napad na Njemačku. Rusi prave veliku lovu prodajuči im plin,n, a ako ih osvoje morali bi im ga davati ispod cijene ili besplatno ( kao Bjelorusiji ).

SI
sisavac
07:10 24.09.2021.

čemu uopće služi nato, osim za američke pritiske i ucjenjivanja da bi se kupilo američko naoružanje, koje, budimo realni, ne štiti nikog u europi, jer neprijatelj nije rusija, ni kina. jedina opasnost za europu dolazi iz amerike, sad-a. sigurnosno naročito, sve američke akcije se odvijaju u europskom susjedstvu, a posljedice osjeća samo europa, kroz priljev migranata i gubitak tržišta u tim napadnutim zemljama. kad uzmete u obzir kolko se naoružanja moralo kupiti od amerikanaca, gubi se bilo kakva pozitivna računica od američkih vojnika koji su stacionirani u europi. nek odu već jednom. ako se eu političari boje američke reakcije na zahtjeve da ih se doslovno protjera, nek upitaju te prijatelje kolko europa ima vojnika i baza na američkom tlu, i koje zaštite uživaju. eu ne treba ameriku, amerika je konkurent u svakom pogledu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije