Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snažni rast novozaraženih
Povratak na članak

Njemačka bi mogla pribjeći strogim mjerama, Merkel: Moramo učiniti više

Moguće je kako će kancelarka tražiti i uvođenje policijskog sata, a ako će države i dalje odbijati provođenje dogovorenih mjera, tada bi mogla tražiti od parlamenta da ih na to natjera

Komentari 4

AR
Aroun
23:14 29.03.2021.

Čim imate potrebu praviti kampanju za nešto što se tiče zdravlja, to znači da stvari ne idu onako kako ste planirali. U našem zakonu je jasno zabranjeno da se promovira vrste liječenja ili lijekovi, naručito ona koja bi mogla izazvati neželjene posljedice”

VL
DU
Duslikr
23:11 29.03.2021.

Izdaja je jedno od najgorih ljudskih nedjela.

VL
TR
Trivium
02:36 30.03.2021.

Ovo je preslo u komediju, znam da mozda neki ce se uvrjediti, al nije bas sve crno kako zvuci, nedavno su natjerali Finsku koja je zabiljezila 700 mrtvi od Korone da zatvori drzavu? Zasto? Da i oni budi dio vjezbe! I pored vakcinacije brojevi rastu, dokle ce ovo izivljavanje? Dokle cemo ih slusat? Pa kad saberes godinu su imali da nesto urade ucinkovito sta su uspjeli? Ponavljaju ko papagaji, poostriti mjere! Netrebas bit strucnjak da to kazes! Nikakvi rezultata njihova taktika ne pokazuje! Dal su to onda ljudi struni da nastave sa radom? Nebi reko ! Vi?

VL
DU
Deleted user
16:58 30.03.2021.

Sve političare poslati u 30.-dnevnu kompletnu izolaciju. Sve medije ukinuti na 30 dana. I nema više corone!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.