Njegova je kuhinja bila hram gastronomije, ali Violier nije izdržao stres za štednjakom
Ovo je još jedna smrt koja potvrđuje pretjerane zahtjeve visoke gastronomije. Lani je od infarkta umro šef Nome M.Sten Bentzen s 32 godine.
Komentari 5
Zao mi je njegove obitelji, sina 12god.i supruge jer taj stres je isao preko njih svih, odrzati taj standard i kvalitetu je teze nego sto je bilo sve to postici! RIP
Stres ne stedi nikoga, nije bitno koje je zanimanje, svako je stresno na svoj nacin. Karl, bas i nije lijepo rugati se s vrstom posla kojim se netko bavi, svi nam trebaju, lijepo je vidjeti ljude koji vole ono sto rade i to se uvijek osjeti.
Da cuj, stres od kuhanja. Kaj bi onda doktori, policajci, vlakovodje rekli?
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Čuj ovog Karla specijalca, kuhanje u restoranu i kod kuce je nebo i zemlja razlika... ja radim kao obicni kuhar i isto je stresno a radim u malom mjestu a da ne pricam kako je šefovima kuhinja npr na moru, kruzeru i slično... ja kao mlad kuhar im se mogu samo naklonit... ja sam isto mislio prije upisa u srednju školu da je to smjesan posao ali kad sam poceo radit promjesnio sam to misljenje za 1000%, biti kuhar nije ni malo lagan posao jer morate imat savršenu koncentraciju i biti u stanju radit i vise stvari u isto vrijeme tako da nikad ne mojte podcjenjivat nesto sto ne znate... mozda nije fizicki tezak posao ali psihicki je cesto naporan..