Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samoubojstvo slavnog kuhara
Povratak na članak

Njegova je kuhinja bila hram gastronomije, ali Violier nije izdržao stres za štednjakom

Ovo je još jedna smrt koja potvrđuje pretjerane zahtjeve visoke gastronomije. Lani je od infarkta umro šef Nome M.Sten Bentzen s 32 godine.

Komentari 5

Avatar hugo69
hugo69
21:26 02.02.2016.

Čuj ovog Karla specijalca, kuhanje u restoranu i kod kuce je nebo i zemlja razlika... ja radim kao obicni kuhar i isto je stresno a radim u malom mjestu a da ne pricam kako je šefovima kuhinja npr na moru, kruzeru i slično... ja kao mlad kuhar im se mogu samo naklonit... ja sam isto mislio prije upisa u srednju školu da je to smjesan posao ali kad sam poceo radit promjesnio sam to misljenje za 1000%, biti kuhar nije ni malo lagan posao jer morate imat savršenu koncentraciju i biti u stanju radit i vise stvari u isto vrijeme tako da nikad ne mojte podcjenjivat nesto sto ne znate... mozda nije fizicki tezak posao ali psihicki je cesto naporan..

VL
CR
cronada
20:52 02.02.2016.

Zao mi je njegove obitelji, sina 12god.i supruge jer taj stres je isao preko njih svih, odrzati taj standard i kvalitetu je teze nego sto je bilo sve to postici! RIP

VL
MO
morska
06:41 03.02.2016.

Stres ne stedi nikoga, nije bitno koje je zanimanje, svako je stresno na svoj nacin. Karl, bas i nije lijepo rugati se s vrstom posla kojim se netko bavi, svi nam trebaju, lijepo je vidjeti ljude koji vole ono sto rade i to se uvijek osjeti.

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
20:23 02.02.2016.

Da cuj, stres od kuhanja. Kaj bi onda doktori, policajci, vlakovodje rekli?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.