Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Njegova država je SFRJ, a želi biti predsjednik Hrvatske

Slobodan
Slavko Midžor/PIXSELL
16.11.2009.
u 19:04

Već sam mogao biti predsjednik Hrvatske da sam htio - naglasio je Slobodan Midžić, velikokladuški inženjer koji je sličnu predstavu izveo i prije pet godina kada se također odlučio kandidirati za hrvatskog predsjednika, a kampanju je tada vodio pod sloganom "Najbolji momak u svemiru".

Moja država SFRJ s vašom nema diplomatske odnose pa tako vaši zakoni i pravila za mene ne vrijede - objašnjavao je članovima Državnoga izbornog povjerenstva Slobodan Midžić koji je nešto prije 18 sati predao svoju kandidaturu za hrvatskog predsjednika bez ijednog potpisa. No to mu je, kaže, tek prvi korak ka pravom cilju. On zapravo, kaže, želi biti predsjednik Europske unije.

- Već sam mogao biti predsjednik Hrvatske da sam htio - naglasio je Midžić, velikokladuški inženjer koji je sličnu predstavu izveo i prije pet godina kada se također odlučio kandidirati za hrvatskog predsjednika, a kampanju je tada vodio pod sloganom "Najbolji momak u svemiru".

I na zadnjim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj Midžić je odigrao beznačajnu ulogu. I tada je DIP-u predao svoju kandidacijsku listu no ona je proglašena nevažećom jer je za predlagatelja liste Midžić naveo Savez komunista.

Komentara 25

Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
22:50 16.11.2009.

miroslav tuđman nije ozbiljan kandidat... upravo suprotno... dotični tuđman obilazi u ljubuškom i druži se s odbjeglim ratnim zločincem pravomoćno osuđenim pred sudom republike hrvatske... time pokazuje koliko je legalist i koliko poštuje republiku hrvatsku i njezino pravosuđe... dotični tuđmanan ne bi se smio niti kandidirati za predsjednika iste te republike hrvatske... dotičnom tuđmanu mjesto je iza rešetaka zbog krivičnog djela pomaganja i podupiranja ratnog zločinca u bijegu...

Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
23:21 16.11.2009.

bilidrek, gastarbajterčino... pozdrav... tebi u tvoju peronosporsku glavu ne ide da ne moraš biti \"čedoljub\" ako nisi za neku političku opciju (a pogotovo onu koja je ZNA SE oplindrala hrvatsku)... pa kakvo je to tvoje shvaćanje \"zapadne demokracije\"? demokracija jee samo ono što je tebi osobno po volji? ali, kome ja to pričam uopće? kad bi vas slušali - uuu... dok bi razina svijesti došla do peronospore... odosmo svi u k...

OB
-obrisani-
08:43 17.11.2009.

Gde si bre brate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije