Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zemlja za pušače
Povratak na članak

Nizozemska ukinula zabranu pušenje u malim kafićima

Vlasnici kafića žalili su se da im je zbog zabrane pušenja jako smanjena zarada

Komentari 10

OB
-obrisani-
09:13 04.11.2010.

Nova nizozemska vlada ukinula je zabranu pušenja u malim barovima i kafićima, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ duhana?

VL
HO
hotfishlake
10:01 04.11.2010.

hebem ti nase novinarstvo i tko i h placa za ovakve poluistine. evo potpune informacije: zabrana se ukida samo u kaficima do 70kvadrata i bez osoblja, znaci tamo gdje radi vlasnik sam.

VL
OB
-obrisani-
10:28 04.11.2010.

@@@@ ZAR oni nisu u EU? Milinoviću.....?

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:49 04.11.2010.

Pa nije ni čudo što su ukinuli zabranu - u Nizozemskoj je i pušenje marihuane dozvoljeno. Još malo pa će valjda legalizirati i ubojstva...

VL
OZ
ozujsko
10:49 04.11.2010.

konacno nesto pametno i u toj EU-kaljuzi,naj gluplji zakon u povjesti covjecanstva je taj da se ukine pusenje, u kafanama-kaficima-hotelima,samo neznam sto je to trebalo Hrvatskoj vladi da donese takve mjere,a ni je u EU-partiji uopce,i nece skoro niti da bude,ali ne kaze se dzaba,\"vidjela zaba gdje se konj potkiva,pa i ona digla ngu\",hehehhehehe

VL
DU
Deleted user
10:51 04.11.2010.

Odredbe EU vrijede samo za jadnike i podanike, oni slobodnomisleći rade onako kako je za njihovu zemlju i narod koji ih je izabrao najbolje. Ove druge zovemo državnicima, one prve poslušnicima.

VL
KU
kukuriku
13:02 04.11.2010.

..pa ta trava, navodno nima nikotina i katrana..., a ako je u pitanju dim..., onda bi tribalo i cévapcícé zabraniti ??

VL
OZ
ozujsko
13:08 04.11.2010.

\"kukuriku\" ah nasmijame do bola,ta ti je dobra sve cevapare pozatvarat,hehehe,treba i toplane pzatvarat,i zeljezare..............hahahahaha,jer sve to pusi(i dimi).

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
15:09 04.11.2010.

i ja sam do nedavno bio zestoki pusac - neki dan su mi prijatelju dijagnosticirali karcinom pluca ( losa prognoza, ali ionako kod karcinoma pluca nema dobre prognoze )...to covjeka natjera na razmisljanje - jasno je da prohibicija nije rjesnje,, ali podatak da 80% pusaca dobije karcinom je zastrasujuc, i premda je ukidanje pusenja u kaficima zapravo jalova mjera i trosnje love na birokratska prepucavanja, pitam se postoji li uopce nasto sto bilo koja vlast moze poduzeti da uvjeri nas pusace (jos se smatram pusacem, makar je proslo vec par mjeseci od kad sam prestal trosit novce na taj samoubilacki \"hobi\")...u svakom slucaju, dozvola pusenja u kaficima mozda i nije neka djelotvornija mjera, ali sigurno nije ni pozitnivna....

VL
HG
hugh grant
14:09 04.12.2010.

Ma kakve su to gluposti?! Kakva zabrana pušenja?! Potpuno izvrtanje činjenica, nitko nikomu ne brani pušiti. Izađeš van iz kafića i zapališ. Ponovno se vratiš i to je to. Vratio se nekidan iz Pariza, puši se samo vani i gotovo. Nitko se ne buni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.