Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozlilo joj

Nizozemska turistkinja (45) smrtno stradala na Velebitu

gss,spašavanje
HGSS
21.07.2012.
u 11:23

Suprug je pozvao pomoć, a splitski i zadarski GSS-ovci zaputili su se helikopterom HRZ-a kako bi što prije došli do unesrećene.

Nizozemska turistkinja (45) smrtno je stradala jučer navečer na Velebitu. Pripadnici HGSS-a spustili su se iz lebdećeg helikoptera do unesrećene planinarke, ali je liječnica HGSS-a mogla samo konstatirati smrt. Kako javlja HGSS, supružnici su se zaputili planinarskom stazom iz sela Jukići prema selu Rimenići. Stradaloj je pozlilo pa je, prema riječima supruga izgubila svijest.

Suprug je pozvao pomoć, a splitski i zadarski GSS-ovci zaputili su se helikopterom HRZ-a kako bi što prije došli do unesrećene i pružili joj pomoć, no turistkinja nije pokazivala znakove života.

Stradala je u 20.30 sati helikopterom spuštena u podnožje gdje će nadležne službe utvrditi uzrok stradavanja.

Komentara 4

TH
thekurcula
12:14 21.07.2012.

Kakav nejasan tekst! Stradala ili umrla? Ako nije poznato onda to i reći a ne stalno mešati ta dva pojma kao da su oba istovremeno moguća!

Avatar sultan46
sultan46
12:28 21.07.2012.

spustili su se iz lebdećeg helikoptera ....... hhehehehehhee e svatsat.......

TE
tepčin
14:20 21.07.2012.

A sela se zovu onako, kako neznalci pišu u izvješću!? Npr. selo "Rimenići" ili....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije