Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika zaplijena

Nizozemska policija zaplijenila materijal za izradu milijarde tableta ecstasyja

ecstasy
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
10.02.2017.
u 07:50

Policija nije iznijela procjenu koliko bi droga vrijedila na ulici,a nije navela ni je li netko uhićen

Nizozemska je policija u kamionu blizu granice s Belgijom u četvrtak zaplijenila materijal dovoljan za izradu i do milijarde tableta ecstasyja.

Plijen, koji je uključivao 100 kanistera vodika, 15 tona kaustične sode (natrijevog hidroksida) i 3000 litara drugih kemikalija, sam za sebe vrijedi nekoliko stotina tisuća eura, objavila je policija na svom Twitter računu.

Policajci su rekli da su kamion našli u Rillandu, selu u južnoj pokrajini Zeeland, 80 kilometara južno od Rotterdama i 40 kilometara sjeverno od Antwerpena.

Policija je rekla da droga prolazi kroz obje luke, a Nizozemska je poznata kao glavno središte za proizvodnju Ecstasyja.

Policija nije iznijela procjenu koliko bi droga vrijedila na ulici,a nije navela ni je li netko uhićen.

>> 'MasterCard' ecstasy: Djevojka preminula od nuspojava, policija zabrinuta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije