Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nitko tko je zalazio u šator na Savskoj nema pravo tražiti političku zavjeru u štrajku učitelja

To da se usred velikog prosvjeda učitelja, čiji zahtjevi ukupno teže oko 450 milijuna godišnje, može dogoditi da vlada zagrabi u državni proračun i detektira gdje će osigurati još milijardu kuna godišnje za obrambeni proračun, a da nitko pritom ne upotrebljava argument u stilu “kako se može naći za vojsku, a ne može za učitelje” možda je znak zrelosti društva.

Komentari 33

DO
domxerex
11:44 27.11.2019.

Novca u proračunu uvijek ima, samo je pitanje za koga i što je kome važnije. Neki doduše svoje zle namjere skrivaju često iz lijepih ideja i slatkih riječi. Unako usput prozivaju druge ne bi li ispali bolji u očima javnosti. Često zaboravljajući da su dok su bili na vlasti propustili učini baš baš to isto za što sada prozivaju druge.

VL
IL
ilustrator
13:26 27.11.2019.

svaki pravi informativno politički djelatnik od jedne plinske boce (ijedna je previše) napravi njih bezbroj... .očito pomno planirano

VL
RI
Rizlman
14:15 27.11.2019.

Zašto ne bi smjeli kad je jasno da ovaj štrajk ima političku pozadinu? A ako je tako kako se tvrdi u tekstu onda su oni najpozvaniji to reći jer imaju iskustva u tom "sportu". Dakle, logika je jasna, ali logikaika očito ne stanuje u gornjem tekstu.

VL
Avatar Radagast
Radagast
11:40 27.11.2019.

Ček malo Krasnecu, osim vojske dobili su i prosvjetari, no problem je što prosvjetari sebično hoće za sebe više nego je pripalo drugima. A bolje im je nego većini u ovoj zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.