Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Nitko, pa ni Sabor, Milanović niti Plenković ne mogu tražiti provjeru Turudića

14.02.2024.
u 08:33

Sigurnosna provjera zakonom nije predviđena za čelnika DORH-a, a zato nije tražena ni za Radovana Dobronića, dok su je svi vrhovni suci prošli

Ključne riječi

Komentara 70

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
09:02 14.02.2024.

Mene zanima moze li itko zatraziti test na drogu predsjenika RH?

Avatar LittleTut
LittleTut
08:47 14.02.2024.

Zar je netko sumnjao da je slučajni opet lagao?

EJ
ejStef
10:28 14.02.2024.

Nešto se tu dešava, kada je ekipa toliko protiv Turudića, predsjednik i strukture DORHa rade sve da bi spriječile njegov dolazak... Netko u DORHu i bliska ekipa danas ima veliki utjecaj na politička zbivanje, što kroz ucjene ispod stola, što kroz selektivno puštanje informacija odabranim medijima i novinarima. Da li misle da bi dolaskom Turudića izgubili tu moć?... Tako da je to tema za njih, a za obične građane to stvarno nije bitno. Teme za građane su rast standarda, demografija, rast cijena hrane i energenata radi sulude zelene religije itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije