Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nitko ne zna što nosi jesen, ali cijepljeni se o tome manje trebaju brinuti

Paradoksalno je da se nakon blagodati koje su donijela cjepiva, iskorijenivši niz bolesti, okrećemo protiv njih

Komentari 28

ĆI
Ćirosine
11:11 27.04.2022.

Romana ti i takovi će biti istaživani za vašu ulogu u ovom komplotu.Otiđi u bolnice pa provjeri u stvarnosti tko leži po bolnicama a to su ovi koji su primili smrt u sebe

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:28 27.04.2022.

Cjepiva jesu iskorijenila niz bolesti, ali ne i ovo. Da bi bilo efikasno, cjepivo mora proći dugogodišnja testiranja. Sve možete novcem platiti osim vremena. Al o čemu ja pričam. Ova novinarka piše po zadatku, dobija plaću pomoćnika ministra. Da okrenee ploču, u najboljem slučaju bi u nekom selu bila učiteljica za triput manju cifru. Zato mora mlatit jednu te istu mantru.

VL
TO
TORQUEMADA
14:58 27.04.2022.

Već je podosta zamorno slušati ovakve elaboracije koje potpuno negiraju načelnu slobodu izbora te nastavljaju s etiketiranjem svih onih uredno cijepljenih do sada, koji jedino nisu htjeli ovo čudnovato cjepivo od kojeg su neki umrli, neki dobili ozbiljne posljedice pa su sad u tijeku procesi na raznim europskim sudovima, a nitko od tih cijepljenih ipak nije uspio izbjeći koronu, neki čak s ozbiljnim simptomima. Deranje vazda iste koze stvara doista ozbiljne napukline u društvu i svaki imalo obrazovan i misleći novinar toga bi morao biti svjestan. Mislim da naše društvo i bez ovoga ima i previše već prisutnih podjela da bi valjalo nametati još i ovu. Istina je da su cjepiva iskorijenila brojne bolesti i to uopće nije tema za debatu, ali koristiti tu tezu kao napad na one koji samo koriste svoje pravo na izbor može biti ili posljedica straha od epidemije, ili izbora strane koja je profitno zainteresirana za plasman što veće količine cjepiva, ne mareći ni za trudnice niti za djecu. Tu se ozbiljno računa i na konformizam onih koje su ovakvi pseudoargumenti uspjeli uvjeriti kako im to manje komplicira život, omogućuje veća prava, putovanja i lakše obilaženje javnih institucija i manifestacija. Upravo smo svjedoci društvenih turbulencija u Europi izazvanih općom krizom i sve su vidljiviji pokazatelji straha vladajućih od eksplozije nezadovoljstva generiranog potezima političkih vlasti, pa se nastoji popustiti svim pritiscima slabljenjem mjera, povišicama itd. Koju igru vi igrate?

VL
Avatar Dokman
Dokman
16:12 27.04.2022.

Romana napisao sam ti nešto nevidljivim slovima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.