Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas U VEČERNJEM

Nitko ne želi fotelju Martine Dalić

16.05.2018.
u 00:01

Nakon sastanka s premijerom, predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš izjavio je da Andrej Plenković ima potporu svih koalicijskih partnera te da nije upitan opstanak premijera, a time i Vlade.

Premijer Plenković sav svoj politički kapital uložio je, kako je sam rekao, u slučaj Agrokor, odnosno državnu intervenciju, kroz pisanje lex Agrokor, u spašavanje koncerna Ivice Todorića kada mu je prošlog proljeća zaprijetio bankrot.

Kriza privatnog koncerna, zbog broja zaposlenih i važnosti koju ima za hrvatsko gospodarstvo, pretvorila se u državni problem broj jedan, ali i političku aferu koja je koštala potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić.

Nakon sastanka s premijerom, predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš izjavio je da Andrej Plenković ima potporu svih koalicijskih partnera te da nije upitan opstanak premijera, a time i Vlade. Na pitanje tko može srušiti Plenkovića, Glavaš je odgovorio da to može samo “onaj tko skupi više ruku”.

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Koalicijski partneri dali podršku Plenkoviću i Vladi

>>U aferi Hotmail DORH zasad nije našao elemente kaznenog djela

>>Tuđman 1996.: Tito u Jasenovcu nije bio jer je do 1948. tu bio logor

>>Biramo najbolji OPG: Franc Arman na 20 hektara proizvodi 12 vrsta vina

Ključne riječi

Komentara 12

ST
stefj
21:46 15.05.2018.

Pa nitko nije baš blesav doći i trpjeti udarce raznih lobija i interesnih grupa ako želiš kontrolirati proračun ili smanjiti parafiskalne namete... Vjerojatno će doći neka potpuna suprotnost Dalićki i odrješiti državnu kesu. Darivat će potrebite i razne interesne skupine, pa će biti mir... To što će to značiti daljnju devastaciju zemlje, nema veze, bitno da se što više i što prije namire jer pitanje da li će sutra biti novaca...

AN
antonelić
22:46 15.05.2018.

moje skromno mišljenje bih želio podijeliti sa vrlim komentatorima ... mislim da svakako trebamo novog ministra gospodarstva , sada kad trebamo završiti nagodbu u agrokoru ... novi ministar bi trebao biti iskusan u premazivanju sa svim mastima , te zato predlažem tomislava sauchu ... on ima iskustva u marčapijama , a proveo je određeno vrijeme u remetincu što mu je veliki plus ...

LU
lukivoda
08:58 16.05.2018.

dajte oglas na njuškalu morti se bu neko javil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije