Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nitko ne nagrađuje kao Kraš – uručen drugi automobil

Kraš
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
20.05.2015.
u 13:13

Jindriška Jagić odvezla se kući na Dugi otok u svojoj novoj Toyoti Aygo!

Predsjednik Uprave Kraša Damir Bulić, u društvu zanosne Bajadere iz Kraševe reklame, uručio je ključeve nove Toyote Aygo Jindriški Jagić, glavnoj dobitnici drugog kruga Kraševe nagradne igre “Kao ti”. Jindriška se kući u Sali uputila u svom novom automobilu i s velikim osmijehom na licu. U drugom krugu nagradne igre izvučeno je više od 50 sretnih dobitnika vrijednih i slatkih nagrada.

Jindriška je inače velika obožavateljica Kraševih slatkih proizvoda pa joj nije bilo teško sakupiti pet bar kodova s različitih Kraševih proizvoda, potrebnih za sudjelovanje u nagradnoj igri “Kao ti”. Osim glavnom nagradom – novim automobilom, kojeg joj je uručio predsjednik Uprave Kraša, Jindriška se oduševila i prekrasnom Bajaderom, djevojkom iz Kraševe reklame koja joj je čestitala na novom limenom ljubimcu.

Osim Toyote Aygo, Kraš je i u ovom krugu darovao 3 Samsug Galaxy Taba i 50 slatkih paketa. Vjerne ljubitelje Kraševih proizvoda očekuje još osam krugova nagradne igre koju je Kraš započeo u sklopu kampanje „Nitko kao ti“, kojom svoje vjerne kupce želi još jače povezati s njihovim omiljenim Kraševim proizvodima. Kraševe su slastice u kampanji prikazane personificirano, vrlo originalno i zabavno, a kampanja je u javnosti naišla na mnoštvo pozitivnih reakcija.

Kraš je hrvatski brend koji već više od sto godina gradi odnos sa svojim kupcima pa je emotivna povezanost kupaca i samih brendova gotovo neraskidiva. Nagradna igra samo je još jedan od načina kojim Kraš želi zahvaliti svojim vjernim kupcima. Kroz ukupno 10 krugova nagradne igre bit će podijeljeno 10 automobila Toyota Aygo, ali i mnoštvo drugih vrijednih i slatkih nagrada.

Treći krug nagradne igre upravo je u tijeku, a sve što je za sudjelovanje potrebno napraviti jest na Kraševu adresu poslati pet bar kodova s pet različitih Kraševih proizvoda.

Popis svih dosadašnjih Kraševih sretnih dobitnika možete provjeriti ovdje

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?