Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U čemu je tajna?

Nitko ne može vjerovati da su ovo majka i sin: Izgleda mlađe od njega

Dayna Qazi
Foto: Screenshot
14.05.2020.
u 13:01

Profesionalna fotografkinja Dayna je 17-godišnjeg Juliana rodila kada je imala 16 godina pa sada izgledaju kao brat i sestra, a ne majka i sin

Dayna Qazi (34) iz Irvinea u Kaliforniji postala je hit na TikToku zajedno sa svojim sinom jer nitko ne može vjerovati da je to njegova majka.

Profesionalna fotografkinja Dayna je, naime, 17-godišnjeg Juliana rodila kada je imala 16 godina pa sada izgledaju kao brat i sestra, a ne majka i sin.

Video koji su objavili pregledan je više od 13,7 milijuna puta, a u kojem odgovaraju na pitanja s kojima se uvijek sreću.

@daynaduh

Yes, this is REALLY my son ##nopeyep ##myson ##momlife ##teenmom ##teenparent ##youngmom ##youngmomcheck ##myjourney @juju.tweedy ##mom ##son ##mybaby ##grownman

♬ original sound - redbull

– Je li to tvoj brat?', prvo je pitanje na što 34-godišnjakinja daje negativan odgovor klimajući glavom. Otkrili su kako ga je rodila sa 16 te da su sada najbolji prijatelji.

– Izgledaš mlađe od njega – mnogi su komentirali što uistinu i je tako jer unatoč tome što ima 34 godine, zbog mladolikog lica mnogi joj ne bi dali niti 20.

Dayna inače koristi društvene mreže kako bi razbila mitove o ranom majčinstvu te sama kaže kako joj je rođenje djeteta najbolja stvar koju je učinila u životu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije