Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepe vijesti

Niti jedan novi oboljeli u osječkoj županiji, od čak 128 testiranih, prvi put nema niti kršenja samoizolacije

Foto: Osječko-baranjska županija
15.04.2020.
u 11:14

Kad su u pitanju zaposlenici KBC-a Osijek, četiri su pozitivna na koronavirus, a samo dva su u samoizolaciji, što je također pad, jer ih je bilo 13 u izolaciji  - rekao je dožupan Goran Ivanović

Nema novih zaraženih koronavirusom u Osječko-baranjskoj županiji u posljednja 24 sata.

- Ukupno je testirano 128 uzoraka u Osječko-baranjskoj županiji u posljednja 24 sata, što je veliki broj, jer se prije dva tjedna analiziralo svega 15 do 20 uzoraka. Niti jedna nova osoba nije pozitivna, pa ostajemo na 107 pozitivnih. Broj novih izliječenih je 13. U bolnici su u Osijeku trenutno 24 osobe, a jedna je u Našicama. Tri su pacijenta na respiratoru - izvijestio je Goran Ivanović, predsjednik Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

S lijepim je vijestiima i nastavio.

- U samoizolaciji su jučer bile 203 osobe, danas ih je 200. Prije tjedan dana u izolaciji je bilo 452 građana, a prije dva tjedna više od tisuću njih. Dakle, smanjenje je očito. Kad su u pitanju zaposlenici KBC-a Osijek, četiri su pozitivna na koronavirus, a samo dva su u samoizolaciji, što je također pad, jer ih je bilo 13 u izolaciji  - rekao je dožupan Ivanović..

Prvi put, nije bilo niti jedno kršenje samoizolacije na području PU osječko-baranjske.

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
11:30 15.04.2020.

Jos je davno prije puno godina sokac Djuka rekao:Kakvi smo takvi smo,najbolji smo,boljih nema.Zavidni su nam oni sto neznaju gdje su suplji oni sto bih rado htjeli ali su nista koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije