Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA TO VRIJEME U BRUXELLESU...

Nisu svi hrvatski političari u groznici zbog preslagivanja i krize vlasti

Ivan Jakovčić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
10.06.2016.
u 10:45

Evo kako je na drugom kraju Europske unije

Na hrvatskoj političkoj sceni već danima traje ludnica, kriza vlasti je na vrhuncu. U Saboru svi pregovaraju sa svima u nastojanju da se presloži nova vladajuća većina ili pak skupi dovoljno potpisa za raspuštanje Sabora. No nije svugdje isto.

Eurozastupnik IDS-a Ivan Jakovčić je u međuvremenu  na društvenim mrežama objavio idiličnu fotografiju iz Bruxellesa - kako hrani strazburške golubove. 

 

>>  Granični prijelaz Kaštel-Dragonja sramota je i za Hrvatsku i za Sloveniju

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
11:24 10.06.2016.

on se samo tješi da je pobjegao od ruke hrvatskih pravosudnih ostalih organa. neće on ostati tamo, hraniti golube. bude ih kod nas, u lepoglavi. mada ja ne vidim da je neki naš političar u groznici, radi krize vlasti. krizerize baš i nema, osim silne želje svih da se dokopaju te vlasti. ljudi ne kuže da je politika posao, kao i svaki drugi. samo što se njihov rad, rezultati, način rada, vidi puno bolje nego njihov, skriven iza stroja, kompjutera, papira, digitrona...

DU
Deleted user
15:50 10.06.2016.

A hrvatski golubovi nek pocrkavaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije